Friday, January 14, 2022

Bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats

Bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats



Det har ändå funnits ett driv mot bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats av drogen i USA med tjugonio stater och District of Columbia som har legaliserat det för medicinska och rekreationsändamål. Därför kan marijuana under vissa villkor och regler användas som en rekreationsdrog. Sidor 7. På grund av ökad modernisering förtjänar människorna som bor i alla stater rätten och friheten att använda eller inte använda marijuana. Caulkins, J.





Gör min uppsats!



Narkotikaberoende är något som samhällen över hela världen sällan tolererar. Även om nästan varje kultur har en tradition av att konsumera narkotiska ämnen – alkohol i första hand – ses inte alla som acceptabla. Dubbelmoral eller inte, narkotika är ett tabu – och fortfarande finns det flera sorters droger som samhällen blundar för: tobak, den tidigare nämnda alkoholen, bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats, och marijuana. Dessutom har det talats länge om att marijuana inte bara är en avkopplande utan också en rekreationsdrog, och att den i vissa fall kan användas för medicinska ändamål. Internet är fullt av kontroversiella studier, som antingen hävdar att marijuana är lycka och borde legaliseras överallt, eller säger direkt motsatsen.


Och även om total legalisering kanske inte är det bästa valet, finns det skäl att tro att detta läkemedel kan användas ganska effektivt inom medicin. Till att börja med är marijuana inte helt olagligt: ​​ett antal delstater i USA Colorado, bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats, Kalifornien, Washington, Arizona, New Mexico och 16 andra stater samt flera länder som Nederländerna har gjort det lagligt att röka gräs. Detta gjordes naturligtvis inte på grundval av rent nöje och slarv: distributionen av legaliserade droger är lättare att kontrollera, de beskattas och deras kemiska förening kan standardiseras för att minimera hälsorisker och biverkningar.


Samtidigt visar många studier att marijuana – i sin medicinska form – kan vara fördelaktigt för patienter som lider av allvarliga sjukdomar, som cancer. För att vara mer exakt finns det flera grupper av sjukdomar med symtom som kan lindras av marijuana:. Bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats opiater, som är bättre när det finns ett behov av att snabbt lindra akut smärta, ogräs är säkrare och effektivare för att minska långvarig smärta. Det har gjorts studier om de gynnsamma effekterna av medicinsk marijuana hos patienter med epilepsi. Enligt en undersökning gjord av en auktoritativ webbplats om medicin, WebMD, godkände amerikanska läkare från 12 olika specialiseringar användningen av marijuana i medicinska syften.


Under undersökningens gång svarade mer än 1 läkare från 48 stater att de skulle förespråka legalisering av medicinsk marijuana för att göra det till ett alternativ för patienter som behöver det. Dessutom, bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats, American Epilepsy Foundation vädjade till Drug Enforcement Administration att lätta på sina restriktioner för marijuana för att göra mer korrekta studier om det. Michael W. Faktum är att många läkare redan ordinerar det. Men sjukvårdspersonal är fortfarande oklart om vad de långsiktiga effekterna kan bli. Ytterligare en positiv effekt som kan komma ut av legaliseringen av medicinsk marijuana är minskningen av opiatkonsumtion och recept.


Problemet med opioida smärtstillande medel är att de kan orsaka beroende, och även om de är extremt effektiva för att lindra smärta, har det förekommit fall av bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats på grund av överdos. Användningen av marijuana som smärtstillande medel skulle kunna fixa denna situation - åtminstone delvis; enligt en NIDA-finansierad studie finns det ett samband mellan legalisering av medicinsk marijuana och minskningen av dödsfall orsakade av opioidöverdos, opioidförskrivning, självrapporter om opioidmissbruk och behandlingsantagningar för opioidberoende, såväl som minskningen av doser av förskrivna opioider NIDA. Även om ytterligare studier i detta ämne fortfarande krävs, kan det ses att medicinsk marijuana kan vara ett hälsosammare alternativ till traditionella opioida smärtstillande medel.


Narkotikakonsumtion är alltid kopplat till risken bör marijuana vara lagligt för medicinska ändamål uppsats utvecklar ett beroende. Men när det gäller marijuana, kan det finnas undantag - förutsatt att det är ordinerat för medicinska ändamål och under kontroll av en läkare. Detta läkemedel kan lindra smärta, hjälpa allvarligt sjuka människor att lindra eller eliminera sina symtom och kan till och med bli ett alternativ till traditionella smärtstillande opiatmedel. Därför kan marijuana under vissa villkor och regler användas som en rekreationsdrog. WebMD, 25 mars. Den medicinska marijuanadebatten.


Kom ihåg mig. Vad är ditt yrke? Student Lärare Författare Övrigt. Användarnamn eller e-mail. Akademiska uppgifter Att skriva en uppsats. Att skriva en forskningsrapport. Att skriva en recension. Skrivguider för studenter som skriver en memoar 2. Guider för kreativt skrivande Skriva en låt 3. Skriva ett brev Skriva ett utvärderingsbrev 3. Business Writing Guides Hur man gör ett nyhetsbrev 2. Allmänna skrivguider Stadier av skrivprocessen. Essentials att skriva. Grammatikhandbok. Undrar �� om ditt papper är helt original? uppsats formathälsa uppsats mänskliga rättigheter uppsats. Behövs hjälp? Fråga en expert GRATIS. Populära frågor Avhandlingsutlåtande och jämför kontrastuppsats ställd av Admin Vad är ett bra avhandlingsuttalande mot dödshjälp som ställts av Anonyma Könsstereotyper övertygande uppsats ställd av Admin Vilket av följande skulle bäst fungera som titeln på en förklarande uppsats?


frågad av Admin Divergent Novel Thesis Statement frågad av Admin. Relaterade skrivguider En övertygande uppsats är en form av akademiskt skrivande som är uppbyggt kring ett centralt argument. Dessa essäer kallas ibland argumenterande essäer på grund av detta. I denna kategori av komposition syftar författaren till att övertala läsaren att acceptera hans eller hennes inloggning Användarnamn Lösenord Kom ihåg mig. Registrera Användarnamn E-post Vad är ditt yrke? glömt lösenord? Registrera Glömt ditt lösenord? Tillbaka till login.





beskrivande uppsats



Oavsett vad man kallar det så är narkotika ett tabu, det finns flera sorters droger som samhällena blundar för. Dessutom har det talats länge om att marijuana inte bara är en avkopplande utan också en rekreationsdrog, och att den i vissa fall kan användas för medicinska ändamål. Internet är fullt av kontroversiella studier, som antingen hävdar att marijuana är lycka och borde legaliseras överallt, eller säger direkt motsatsen. Och även om total legalisering kanske inte är det bästa valet, finns det skäl att tro att detta läkemedel kan användas ganska effektivt inom medicin.


Marijuana är inte helt olagligt: ​​många delstater i USA Colorado, Kalifornien, Washington, Arizona, New Mexico och 16 andra delstater, samt flera länder som Nederländerna har gjort det lagligt att röka gräs. Detta gjordes inte baserat på rent nöje och slarv, förstås: distributionen av legaliserade droger är lättare att kontrollera, de beskattas och deras kemiska förening kan standardiseras för att minimera hälsorisker och biverkningar. Samtidigt visar många studier att marijuana i sin medicinska form kan vara till nytta för patienter som lider av allvarliga sjukdomar, såsom cancer.


För att vara mer exakt finns det flera grupper av sjukdomar med symtom som kan botas av marijuana: Vid olika inflammationer är marijuana utmärkt för att behandla kronisk smärta. Till skillnad från opiater, som är bättre när det finns ett behov av att snabbt lindra akut smärta, är ogräs säkrare och effektivare för att minska långvarig smärta. Symtomen på artrit och andra autoimmuna sjukdomar kan minskas eller till och med elimineras med hjälp av marijuana också. Patienter med sådana neurologiska störningar som multipel skleros eller ryggmärgsskador skulle uppskatta ogräs för dess smärtstillande effekt och dess förmåga att minska muskelspasticitet orsakad av skadade nerver.


Det har gjorts studier om de gynnsamma effekterna av medicinsk marijuana hos patienter med epilepsi. Patienter med cancer som måste genomgå många kemoterapisessioner lider ofta av kraftigt illamående efter dem; marijuana kan inte bara eliminera detta illamående, utan också förhindra spridning av vissa former av cancer. Enligt en undersökning gjord av en auktoritativ webbplats om medicin, WebMD, godkände amerikanska läkare från 12 olika specialiseringar användningen av marijuana i medicinska syften. Under undersökningen, mer än 1, svarade läkare från 48 stater att de skulle förespråka legalisering av medicinsk marijuana för att göra det till ett alternativ för patienter som behöver det.


Dessutom vädjade American Epilepsy Foundation till Drug Enforcement Administration att lätta på sina restriktioner för marijuana för att genomföra mer korrekta studier om det. Michael W. Faktum är att många läkare redan ordinerar det. Men sjukvårdspersonal är fortfarande oklart om vad de långsiktiga effekterna kan bli. Ytterligare en positiv effekt som kan komma ut av legaliseringen av medicinsk marijuana är minskningen av opiatkonsumtion och recept. Problemet med opioida smärtstillande medel är att de kan orsaka beroende, och även om de är extremt effektiva för att lindra smärta, har det förekommit fall av dödsfall på grund av överdosering. Användningen av marijuana som smärtstillande medel skulle kunna fixa denna situation - åtminstone delvis; enligt en NIDA-finansierad studie finns det ett samband mellan legalisering av medicinsk marijuana och minskningen av dödsfall orsakade av opioidöverdos, opioidförskrivning, självrapporter om opioidmissbruk och behandlingsantagningar för opioidberoende, såväl som minskningen av doser av förskrivna opioider NIDA.


Även om ytterligare studier i detta ämne fortfarande krävs, kan medicinsk marijuana vara ett hälsosammare alternativ till traditionella opioida smärtstillande medel. Narkotikakonsumtion är alltid kopplat till risken att utveckla ett beroende. Men när det gäller marijuana, kan det finnas undantag - förutsatt att det är ordinerat för medicinska ändamål och under kontroll av en läkare. Detta läkemedel kan lindra smärta, hjälpa allvarligt sjuka människor att lindra eller eliminera sina symtom och kan till och med bli ett alternativ till traditionella smärtstillande opiatmedel. Därför kan marijuana under vissa villkor och regler användas som en rekreationsdrog. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden.


Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Och det kan göra det med enastående säkerhet. En av de vanligaste av dessa myter är att marijuana är mycket beroendeframkallande och att långvariga användare upplever fysiska abstinenser när marijuanaanvändning upphör. Marijuana har många effekter som skulle gynna patienter med terminala sjukdomar genom att minska smärta och öka aptiten. Som medicin är marijuana en legitim behandling för extremt sjuka. Bibliografi: citerade verk Berger, Philip A. Cannabis som också kallas marijuana — från växten Cannabis Sativa — för smärtstillande användning är att läkemedlet har använts både terapeutiskt och rekreativt i tusentals år.


Cannabis används för rekreation på grund av den eufori som det framkallar Campbell. Forskning fokuserad på marijuana har alltmer visat på viktiga kopplingar till smärtupplevelse, inklusive användning för att hantera smärtrelaterade symtom och medicinsk sjukdom. Cannabinoider kan ge smärtstillande effekter för smärta relaterad till medicinsk sjukdom, som cancer. Det kan också vara användbart för att hantera migränsmärta. Marijuana används illegalt av många människor dagligen. Marijuana bör legaliseras eftersom det är naturligt odlat och kan användas för att hjälpa cancerpatienter, lindra stress och användas dagligen. Cannabis eller vanligtvis kallad marijuana är en drog som innehåller många andra kemikalier, vissa är som en penicillin.


Marijuana får dig att känna stora välbefinnande. Marijuana är ofta användbart vid behandling av cancer, AIDS, glaukom, multipel skleros, epilepsi och kronisk smärta. För cancerpatienter lindrar marijuana illamående, kräkningar och aptitlöshet som orsakas av kemoterapibehandling. Det gör samma sak för personer med AIDS. Genom att minska det intraokulära trycket hjälper marijuana att bromsa eller stoppa det gradvis ökande ögontrycket som drabbas av glaukompatienter. Marijuana minskar muskelsmärtan och spastiskt orsakad av multipel skleros. Marijuana är också ett kraftfullt aptitstimulerande medel, speciellt för patienter som lider av HIV, AIDS-slöserisyndromet eller demens. Detta visar att marijuana kan marijuana kan hjälpa många människor som har dessa sjukdomar att bli bättre. THC stimulerar hjärnan att frigöra dopamin, en kemikalie som ansvarar för känslor av njutning och avkoppling.


Denna kemikalie är också ansvarig för att minska smärta, stimulera aptiten och många fler egenskaper. Detta kommer dock inte utan några negativa biverkningar. Debatten om medicinsk marijuana argumenterar om fördelarna överväger konsekvenserna eller inte. Den första användningen av marijuana som medicin rapporterades för över femtusen år sedan. Marijuana är viktigt inom medicinen på grund av THC som dess huvudsakliga aktiva substans. Marijuana kan användas för att behandla och förebygga illamående och kräkningar orsakade av cancerläkemedel. Människor använder marijuana eftersom det har bevisats vid behandling av många symtom på medicinska sjukdomar. Genom att göra marijuana lagligt kommer det att minska gatukriminalitet eftersom de flesta av brotten kom från illegal verksamhet.


Hemsida Marijuana bör vara lagligt för medicinska ändamål. Marijuana bör vara lagligt för medicinska ändamål tillfredsställande uppsatser. Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Marijuana är en cannabisdrog som kan användas för medicinska ändamål. Det användes för att lindra malaria och förstoppning i många asiatiska länder, inklusive Indien och Kina Ashton. Den har förmågan att lindra smärtan av en allvarlig sjukdom som malaria såväl som en vanlig daglig magsjuka som förstoppning. Marijuana har också använts terapeutiskt mot den vanliga sjukdomen astma Ashton. Marijuana har inte bara använts för nöjen utan har därför varit en behandling för många sjukdomar; vi måste överväga alla egenskaper hos marijuana innan vi fattar ett beslut om att legalisera det för medicinska ändamål.


En av de viktigaste faktorerna som gör att marijuana kan användas som läkemedel är de omedelbara effekterna som användaren känner efter att ha rökt drogen. Enligt Michael D. Lymann och Gary W.

No comments:

Post a Comment